Administratiekantoor Jansen | Accountancy
7415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7415,page-child,parent-pageid-7331,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Accountancy

Administratiekantoor Jansen werd in 1978, na een overname van een accountantskantoor, opgericht door Huub Jansen. Sindsdien is het nieuwe kantoor een echt familiebedrijf dat klaar staat voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers met een team van 8 medewerkers. In onze praktijk heerst al jaren een cultuur van aanpakken met een passie voor onze klanten. Wij signaleren knelpunten voor onze klanten en dragen proactief oplossingen hiervoor aan, waardoor wij hen maximaal ontzorgen.

Jaarrekening

Iedere ondernemer en onderneming heeft behoefte aan een jaarrekening. Een jaarrekening geeft belangrijke informatie en biedt inzicht in de toestand van de onderneming. De jaarrekening laat het resultaat van het afgelopen jaar zien en ook hoe de onderneming gefinancierd is. De jaarrekening dient ook als basis voor de fiscale aangiftes (IB, VPB, BTW) en publicatieplicht.

Wij stellen de jaarrekening voor u samen. Elke jaarrekening die door ons wordt samengesteld wordt besproken, waarbij een resultaatanalyse en de huidige positie van bezittingen en schulden altijd aan de orde zijn. Als Besloten Vennootschap (B.V.) moet u uw jaarrekening ook jaarlijks deponeren bij de Kamer van Koophandel. Ook dit verzorgen wij voor u.

Informatieverzoeken en verklaringen

Soms heeft u een brief, specifieke informatie of oordeel van uw administratiekantoor nodig. Denk hierbij aan opgaves voor de verhuurder of woningbouwvereniging, banken en financiers, schuldeisers, verklaringen ten behoeve van beroepsverenigingen, verklaringen ten behoeve van BIG registraties (medische beroepen en tandartsen). Wij zorgen voor aanlevering van de juiste informatie op de juiste manier aan deze instanties.

Accountantsverklaring

Een accountantsverklaring is lang niet altijd nodig voor uw onderneming. Mocht uw onderneming toch controleplichtig zijn, dan hebben wij een goede samenwerking met gekwalificeerde accountants die in nauwe samenwerking met ons de accountantscontrole voor u kunnen verzorgen. Zo maakt u gebruik van de beste combinatie van dienstverlening in uw voordeel. Vaak is een accountant immers duurder in het verzorgen van uw administratie en beheren van uw financiële huishouding.

Management Informatie

Indien gewenst verzorgen wij voor u tussentijdse rapportages, begrotingen en/of financiële analyses.