Administratiekantoor Jansen | Visie en Missie
7377
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7377,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

VISIE & MISSIE

Onze visie

Een goed financieel fundament is van onschatbare waarde voor het vergroten van je marge, omzet, winst en plezier in het ondernemen.

Door een goede financiële administratie beschikt de onderneming over een financieel fundament dat de basis biedt om de blik vooruit te richten; risico’s te beperken en kansen optimaal te benutten. Er is veel aandacht voor het goed inrichten van dit informatieproces met optimaal gebruik van automatisering. Daarbij zijn wij met ons team en brede expertise met korte lijnen flexibel en voortdurend beschikbaar voor de ondernemer.

Bij een goede informatiestroom, door een goed proces voor administratie, salarisadministratie en leveren van managementinformatie, ontstaat er rust en rendement om vooruit te kijken.  We kijken niet alleen naar wat is geweest maar juist ook naar waar wij als sparringpartner en adviseur kunnen bijdragen aan de ondernemingsdoelen. Zo werken we samen aan een betere organisatie, meer marge, een gezonde financiële huishouding, betere concurrentiekracht en een toekomstbestendig business model.

Onze missie

ONDERNEMEN IS VOORUITZIEN vinden wij, ondernemers vooruit helpen is onze missie en passie.
“Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf verdienen een betrokken partner die hen ontzorgt, zodat zij zich kunnen richten op datgene waar zij zelf goed in zijn. Dankzij onze dienstverlening ziet de ondernemer kansen en is hij ook beter in staat deze te benutten.”

ADMINISTRATIE

Het goed verwerken en inrichten van uw bedrijfsadministratie is een belangrijke basis voor succesvol ondernemen en het voldoen aan allerlei verplichtingen. Denk hierbij aan het op tijd doen van belastingaangiftes en een effectief debiteuren- en crediteurenmanagement. Door het verzorgen van uw administratie ontzorgen wij u als klant, zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent. Onze kennis en ervaring zorgen voor een accurate, efficiënte en betrouwbare verwerking van de administratie en verstrekking van de (jaar)cijfers.

FINANCIEEL MANAGEMENT

Om goed te kunnen sturen moet je weten waar je naartoe gaat. Achterom kijken moet slechts een bevestiging zijn van waar je staat en een basis bieden voor de dagelijkse voortgang en verplichtingen. Écht ondernemen vereist vaak meer inzicht en informatie. Nadat uw financiële administratie is (her)ingericht tot een efficiënt en betrouwbaar, grotendeels geautomatiseerd proces kijken we graag met u vooruit. Naar uw kansen, naar de toekomstbestendigheid van uw business model, naar uw zakelijke en persoonlijke doelen en wensen, en naar de juiste strategie en stappen die leiden tot succes. Dit alles in overleg met u en naar behoefte.
“Als je continu weet waar je staat en je zaken op orde hebt, kun je met vertrouwen de kansen benutten en de toekomst tegemoet gaan.”