Administratiekantoor Jansen | Over ons
7318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7318,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Ontstaan

Administratiekantoor Jansen werd in 1978, na een overname van een accountantskantoor, opgericht door Huub Jansen. Sindsdien is het nieuwe kantoor een echt familiebedrijf dat klaar staat voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers met een team van 8 medewerkers. In onze praktijk heerst al jaren een cultuur van aanpakken met een passie voor onze klanten. Wij signaleren knelpunten voor onze klanten en dragen proactief oplossingen hiervoor aan, waardoor wij hen maximaal ontzorgen.

Wij werken voor de kleine zelfstandige eenmanszaken tot midden- en klein bedrijven in diverse branches. Onze portefeuille bestaat uit zeer innovatieve tot heel conservatieve bedrijven. Onze klanten zijn gevestigd in iedere uithoek van Nederland. Uiteraard veelal gevestigd in de regio van Gouda, maar ook ver daarbuiten.