Administratiekantoor Jansen | Werkwijze
7391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7391,page-child,parent-pageid-7318,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Werkwijze

Oriënterend gesprek

Voordat we van start gaan hebben we eerst een kennismakingsgesprek met u. Dit gesprek is vrijblijvend en daar wordt niets voor in rekening gebracht. Hierin kijken we wat, hoe en waar we iets voor u kunnen betekenen.

Inventarisatie

We doen een inventarisatie van de behoefte aan onze dienstverlening nu en in de toekomst. Hierna volgt een voorstel, plan van aanpak en eventueel een tijdschema.

Afspraken en prijs

Hier kijken we welke vorm van ondersteuning en honorarium het best bij u zal passen. Van geringe ondersteuning tot volledig business partner. Wat u ook kiest, wij staan u bij met hart voor de zaak en passie voor ondernemen. We maken duidelijk waar u aan toe bent en spreken af om de samenwerking na de eerste maanden met u te evalueren. Zo voorkomen we dat u voor financiële verrassingen komt te staan en kunnen wij onze dienstverlening optimaal op u afstemmen.

Intake

Bij besluit tot samenwerking starten we een uitgebreide intake voor het inrichten van de administratie en ons informatiesysteem. Zo zijn wij goed op de hoogte en kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en blijven. We maken afspraken en starten de dienstverlening.

Dienstverlening

Als kantoor staan we dicht bij u als klant, met aandacht en goede communicatie. Minder duur dan een accountant, maar wel met kwaliteit en brede dienstverlening. Ons kantoor biedt dan ook veel meer dan een “gewoon” administratiekantoor en uiteraard alleen wanneer dat nodig is. We zijn een kantoor met brede ervaring en disciplines. Als MKB-ondernemer kunt u bij ons terecht voor veel van uw vragen. Met ons heeft u veel van de afdelingen van een groot bedrijf in huis en alleen wanneer u dat nodig heeft.

Evaluatie

Na de eerste maanden van dienstverlening maken we gezamenlijk een evaluatie van de samenwerking en afspraken.